Acasă » Contact

Contact

Reclame

Pentru început, este suficient să trimiteţi un mesaj la adresa de poştă electronică de mai jos:

gabrielaclement at yahoo.com
ldclement at gmail.com

Reclame

5 comentarii

 1. BlueSheep spune:

  Ma numesc Dragos Alexandru editez blogul Psihologie Generala ( http://psihologiegenerala.blogspot.com/ ). Aveti un blog foarte interesant si articolele scrise sunt foarte bune. Blogul meu face parte dintr-un proiect mai amplu de promovare a psihologiei in Romania, pe el public articole si materiale de la multi specialisti in domeniu. Va rog dati-mi un mesaj daca va intereseaza sa rebublicati articole la mine pe site. Ma ocum eu fara sa va solicit in nici un fel. Precizez ca materialele publicate nu vor suferi absolut nici o modificare in continutul informativ (poate doar la aranjarea textului pentru a se incadra pe pagina.) Desemenea fieacare articol va avea o nota ce precizeaza sursa originala impreuna cu linkuri de legatura catrea site-ul dumneavoastra. O buna metoda de promovare eficienta si pentru dumneavoastra de altfel. Nu am nici o pretentie la schimb, doar daca aveti disponibilitatea de timp si doriti ma multumesc sa-mi publicati un link si atat.

  Daca va intereseaza va puteti face si reclama gratuit cabinetului dumneavoastra publicand datele de contact pentru persoanele interesate sa gaaseasca un specialist. (vezi si articolul Reclama Gratuita – http://psihologiegenerala.blogspot.com/2008/02/reclama-gratuita.html)

  Psihologie Generala – http://psihologiegenerala.blogspot.com/
  Ymesenger: psi.spot
  mail: psi.spot@yahoo.com

 2. Véronique Demarbre Zboril spune:

  Ma numesc Véronique Demarbre Zboril. Sunt Doctora in Psihologie si psihocardiologa.

  Va rog sa ma ajutati, daca e posibil, incerc un psiholog / psihoterapeuta inscris la Colegiului Psihologilor din România pentru o persoana din România (Brasov).

  Multumesc si succes!

  Mobile: + 33 6 33 75 83 83
  Email: vjdemarbre@yahoo.es

 3. Lucia spune:

  Asi avea o intrebare, si va rog daca puteti sa imi raspundeti. ma numesc Sireanu Lucia sunt studenta in ultimul an la psihologie, Universitatea Spiru Haret, si inca nu ni s-au explicat cum putem obtine certificatul de libera practica, si UNDE putem face cursurile acreditate de formare pofesionala? Va multumesc mult.

 4. Buna seara. Ma numesc Giurgea Andreea , detin un blog http://lifecustomizer.blogspot.com si imi place ff mult psihologia..mi-ar face o mare bucurie daca doar ar fi citit si daca as primi niste opinii si sfaturi 🙂 multumesc

 5. psihologia spune:

  Activitatea blogului Psihologia.wordpress.com continuă (de fapt, se amplifică!) în cadrul secţiunii Psihologie a site-ului ClementMedia.ro. Ne găsiţi acolo, cu ştiri, articole, sinteze, informaţii despre cursuri, training-uri şi forumuri ştiinţifice. Acolo aveţi posibilitatea de a formula comentarii la care căutăm să răspundem (dacă este cazul) cu promptitudine.
  Links: http://www.clementmedia.ro/2011/01/29/psihologie-la-clementmedia/
  http://www.clementmedia.ro/category/psihologie/
  Facebook: http://www.facebook.com/pages/Psihologie-ClementMediaro/269492639759228
  sau http://goo.gl/ylfHA (link scurt)
  Vă aşteptăm cu tot interesul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: